Mondra Algemene Voorwaarden

Mondra Algemene Voorwaarden

MONDRA GLOBAL LIMITED – ALGEMENE VOORWAARDEN



1. Inleiding

1.1 Mondra Global Limited (bedrijfsnummer 12485878) ( Mondra of wij/ons/onze ) is een bedrijf dat is geregistreerd in Engeland en Wales en ons geregistreerde kantoor is gevestigd op 11th Floor, DMH Stallard, New Fetter Lane, 6 New Street Square, Londen, Verenigd Koninkrijk, EC4A 3BF. Wij beheren de website mondra.com (het Platform ).

1.3 Artikel 17 geeft uitleg over de betekenis van de in deze Voorwaarden met hoofdletter geschreven begrippen.


2.2 Indien Mondra uw aanbod zoals gedaan onder clausule
2.1 accepteert en uw gegevens via het Platform heeft ontvangen, sturen wij u een e-mail ( E-mailbevestiging ) om het volgende te bevestigen:


(a) wanneer Mondra in staat is om de Diensten te gaan leveren (de Startdatum van de Diensten ); en

(b) het aantal Gebruikersabonnementen dat u ontvangt.


2.4 De overeenkomst tussen U en Mondra voor de levering van de Diensten bestaat uit de E-mailbevestiging en deze Voorwaarden ( Overeenkomst ).



4.2 Bij het aangaan van de Overeenkomst overeenkomstig clausule 2.2 verleent Mondra U een niet-exclusief, niet-overdraagbaar recht en licentie, zonder het recht om sublicenties te verlenen, om de Geautoriseerde Gebruikers toe te staan de Diensten gedurende de Termijn uitsluitend voor Uw interne bedrijfsvoering te gebruiken.

4.3 De toezegging in clausule 4.1 is niet van toepassing op de mate van non-conformiteit die wordt veroorzaakt door gebruik van de Diensten in strijd met de instructies van Mondra, of wijziging of aanpassing van de Diensten door een andere partij dan Mondra of Mondra's naar behoren gemachtigde contractanten of agenten. Indien de Diensten niet voldoen aan de voorgaande toezegging, zal Mondra, op eigen kosten, alle redelijke commerciële inspanningen leveren om een dergelijke non-conformiteit onmiddellijk te corrigeren of U een alternatieve manier te bieden om de gewenste prestatie te bereiken. Een dergelijke correctie of vervanging vormt Uw enige en exclusieve rechtsmiddel voor enige schending van de toezegging uiteengezet in clausule 4.1.
met betrekking tot de Diensten.


(a) gepland onderhoud dat wordt uitgevoerd tijdens het maximale onderhoudsvenster van 18.00 uur tot 08.00 uur Britse tijd;

En

(b) ongepland onderhoud, op voorwaarde dat Mondra zich redelijkerwijs heeft ingespannen om U ten minste 6 Normale Kantooruren van tevoren op de hoogte te stellen.


Voor de toepassing van deze clausule 4.4
gelden normale kantooruren van 09.00 tot en met 17.00 uur (Britse tijd) op werkdagen.


4.5 Mondra garandeert niet dat:


(a) Uw gebruik van de Diensten ononderbroken en foutloos zal zijn;


(b) de Diensten en/of de informatie die u via de Diensten verkrijgt, aan uw vereisten zullen voldoen; of


(c) de Software of de Diensten vrij zullen zijn van kwetsbaarheden of virussen.


4.6 Mondra is niet aansprakelijk voor vertragingen, mislukte leveringen of enig ander verlies of schade als gevolg van de overdracht van gegevens via communicatienetwerken en -faciliteiten, waaronder internet. U erkent dat de Diensten onderhevig kunnen zijn aan beperkingen, vertragingen en andere problemen die inherent zijn aan het gebruik van dergelijke communicatiefaciliteiten.


4.7 Mondra garandeert dat zij over alle benodigde licenties, toestemmingen en vergunningen beschikt en zal blijven beschikken die nodig zijn voor de nakoming van haar verplichtingen onder de Overeenkomst.

4.8 Mondra zal regelmatig back-ups van Uw Productgegevens uitvoeren. In het geval van verlies of schade aan Uw Productgegevens, behalve wanneer het verlies van Uw Productgegevens een schending van clausule 13 vormt , is Uw enige en exclusieve rechtsmiddel tegen Mondra dat Mondra redelijke commerciële inspanningen levert om de verloren of beschadigde Uw Productgegevens te herstellen vanaf de laatste back-up van dergelijke Uw Productgegevens die door Mondra wordt bijgehouden. Mondra is niet verantwoordelijk voor verlies, vernietiging, wijziging of openbaarmaking van Uw Productgegevens veroorzaakt door een derde partij (behalve die derde partijen die door Mondra zijn ingehuurd om diensten te verlenen met betrekking tot het onderhoud en de back-up van Uw Productgegevens, waarvoor Mondra volledig aansprakelijk blijft).


4.9 Mondra behoudt zich het recht voor om de Overeenkomst en/of de Diensten te wijzigen indien dit nodig is om te voldoen aan toepasselijke wet- of regelgeving. Mondra zal u in een dergelijk geval hiervan op de hoogte stellen.

4.10 Mondra zal alle redelijke inspanningen leveren om te voldoen aan de uitvoeringsdata die in de e-mailbevestiging zijn gespecificeerd, maar dergelijke data zijn slechts schattingen en het niet uitvoeren van de Services op dergelijke data geeft U niet het recht om de Overeenkomst te beëindigen. U stemt ermee in dat Mondra niet aansprakelijk is voor vertragingen of fouten die geheel of gedeeltelijk door U of een Leverancier en/of andere gerelateerde partij worden veroorzaakt, inclusief vertragingen of fouten in de levering van gegevens, informatie of services.


5. Gebruikersabonnementen


5.1 U verbindt zich ertoe dat Elke Geautoriseerde Gebruiker dient een veilig wachtwoord te bewaren voor het gebruik van het Platform en elke Geautoriseerde Gebruiker dient zijn wachtwoord vertrouwelijk te houden .


6. Beperkingen op het gebruik van de Diensten


6.1 U mag tijdens uw gebruik van de Diensten geen virussen of materiaal openen, opslaan, verspreiden of verzenden dat: (a) onrechtmatig, schadelijk, bedreigend, lasterlijk, obsceen, inbreukmakend, intimiderend of racistisch of etnisch aanstootgevend is; (b) illegale activiteiten faciliteert; (c) seksueel expliciete afbeeldingen bevat; (d) onrechtmatig geweld bevordert; (e) discriminerend is op grond van ras, geslacht, kleur, religieuze overtuiging, seksuele geaardheid, handicap; of (f) anderszins illegaal is of schade of letsel aan personen of eigendommen veroorzaakt, en Mondra behoudt zich het recht voor, zonder aansprakelijkheid of afbreuk aan haar andere rechten, om uw toegang tot materiaal dat in strijd is met de bepalingen van deze clausule, uit te schakelen.


6.2 Het is u niet toegestaan:


(a) behalve zoals vereist door enig toepasselijk recht dat niet kan worden uitgesloten door overeenkomst tussen de partijen, of voor zover uitdrukkelijk toegestaan onder de Overeenkomst:

(i) proberen om de Software geheel of gedeeltelijk te kopiëren, wijzigen, dupliceren, afgeleide werken van te maken, te framen, te spiegelen, opnieuw te publiceren, te downloaden, weer te geven, te verzenden of te distribueren in welke vorm of op welke media dan ook of op welke manier dan ook;
of
(ii) proberen de Software geheel of gedeeltelijk te decompileren, reverse compileren, disassembleren, reverse engineeren of op een andere manier terug te brengen tot een voor mensen waarneembare vorm; of

(b) toegang verkrijgen tot de gehele of een deel van de Software om een product of dienst te bouwen die concurreert met de Diensten;

(c) de Diensten gebruiken om diensten aan derden te verlenen;

of
(d) de Diensten in licentie geven, verkopen, verhuren, leasen, overdragen, toewijzen, distribueren, weergeven, openbaar maken of op andere wijze commercieel exploiteren, of op andere wijze beschikbaar stellen aan derden, met uitzondering van de Geautoriseerde Gebruikers;

of

(e) proberen toegang te verkrijgen tot de Software of het Platform, of derden helpen toegang te verkrijgen tot de Software of het Platform; of

(f) een virus of kwetsbaarheid in het netwerk en de informatiesystemen van Mondra introduceren of de introductie daarvan toestaan.


6.3 U dient alle redelijke inspanningen te leveren om ongeautoriseerde toegang tot of gebruik van de Software en het Platform te voorkomen en Mondra onmiddellijk op de hoogte te stellen van dergelijke ongeautoriseerde toegang of gebruik.



7. Uw verplichtingen


7.1 U dient:

(a) Mondra alle noodzakelijke toegang tot informatie en medewerking te verlenen die Mondra redelijkerwijs nodig heeft om de Diensten te kunnen leveren;

(b) ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alle informatie die u rechtstreeks aan Mondra verstrekt, volledig en juist is, en redelijke inspanningen leveren om die informatie actueel te houden;


(c) alle benodigde licenties, vergunningen en toestemmingen die vereist kunnen zijn voor de Diensten verkrijgen en behouden vóór de datum waarop de Diensten moeten beginnen;


(d) voldoen aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot de Overeenkomst;

En

(e) voor zover toegestaan door de wet en tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in de Overeenkomst, als enige verantwoordelijk is voor het verkrijgen, onderhouden en beveiligen van zijn netwerkverbindingen en telecommunicatieverbindingen van zijn systemen naar het Platform, en voor alle problemen, omstandigheden, vertragingen, leveringsfouten en alle andere verliezen of schade die voortvloeien uit of verband houden met uw netwerkverbindingen of telecommunicatieverbindingen of die worden veroorzaakt door het internet.


7.2 Indien de nakoming door Mondra van een van haar verplichtingen uit de Overeenkomst wordt verhinderd of vertraagd door een handeling of omissie van U, Uw werknemers, agenten of Geautoriseerde Gebruikers, of door het niet nakomen door U van een relevante verplichting ( Verzuim ):

(a) zonder enige andere rechten of rechtsmiddelen die Mondra ter beschikking staan te beperken of aan te tasten, heeft Mondra het recht om de uitvoering van de Diensten op te schorten totdat U het Verzuim hebt verholpen, en om zich op het Verzuim te beroepen om Mondra te ontheffen van de uitvoering van haar verplichtingen in elk geval voor zover het Verzuim de uitvoering door Mondra van haar verplichtingen verhindert of vertraagt;

En

(b) Mondra is niet aansprakelijk voor kosten of verliezen die u lijdt of lijdt en die direct of indirect voortvloeien uit het niet of met vertraging nakomen door Mondra van haar verplichtingen zoals uiteengezet in dit artikel 7.2 .


7.3 U mag zich niet verzetten tegen of proberen te voorkomen dat uw leveranciers diensten van Mondra afnemen.
8.1 Mondra brengt momenteel geen kosten in rekening voor het leveren van de Diensten. Mondra behoudt zich echter het recht voor om in de toekomst een vergoeding of kosten voor de Diensten in te voeren en/of betaling van vergoedingen of kosten te eisen in ruil voor de levering van verbeterde of aanvullende functies. In dergelijke omstandigheden zal Mondra de procedure hanteren die is uiteengezet in clausule 8.2 .

(a) een beschrijving van de Wijziging;

(b) details over het effect van de voorgestelde wijziging op de diensten en/of eventuele toepasselijke kosten

(c) wijzigingen in andere voorwaarden van de Overeenkomst;

(d) het tijdsbestek waarbinnen u de wijziging moet accepteren of afwijzen; en

(e) voorziening voor ondertekening door U en Mondra.

8.3 Indien, na ontvangst van een kennisgeving krachtens clausule 8.2, het volgende gebeurt :
(a) U gaat akkoord met de voorwaarden van die kennisgeving, u en Mondra ondertekenen deze en die ondertekende kennisgeving wijzigt de Overeenkomst;

(b) Als u de voorwaarden van die kennisgeving verwerpt of als u binnen de vereiste termijn geen reactie aan Mondra verstrekt, kan Mondra, onverminderd enig ander recht of rechtsmiddel dat zij mogelijk heeft, de Overeenkomst beëindigen door u een schriftelijke opzegtermijn van één maand te geven .


9. Gegevens- en intellectuele eigendomsrechten


9.1 Mondra erkent dat uw productgegevens vertrouwelijke informatie van u (of uw licentiegevers) vormen en (onder voorbehoud van clausule 9.2) zal Mondra uw productgegevens uitsluitend gebruiken voor het leveren van de diensten of zoals toegestaan door clausule 9.6 of clausule 13 .

9.2 U verleent Mondra een volledig betaalde, niet-exclusieve, royaltyvrije, niet-overdraagbare licentie om: (a) uw productgegevens te verwerken voor zover nodig om (i) milieueffectrapportages voor de eigenmerkproducten, (ii) verfijnde impactrapportages voor de huismerkproducten en (iii) geanonimiseerde gegevens te berekenen, produceren of anderszins te bepalen; en (b) alle materialen die u aan Mondra verstrekt gedurende de looptijd van de Overeenkomst te kopiëren en te wijzigen met als doel de diensten aan u te leveren.


9.3        U erkent dat Mondra en/of haar licentiegevers alle intellectuele eigendomsrechten bezitten met betrekking tot:

(a) de Software en het Platform; en

(b) de milieu-impactstatistieken en verfijnde impactstatistieken.


Behalve zoals uitdrukkelijk hierin vermeld, verleent de Overeenkomst U geen intellectuele eigendomsrechten op, krachtens of met betrekking tot de Software, het Platform of de Environmental Impact Metrics of de Refined Impact Metrics.


9.4 U erkent dat de relevante Downstream Brand Owner de Intellectuele Eigendom in de Downstream Brand Owner Data bezit. Behalve zoals uitdrukkelijk hierin vermeld, verleent deze Overeenkomst U geen Intellectuele Eigendomsrechten op, onder of met betrekking tot de Downstream Brand Owner Data.


9.5 Mondra bevestigt dat zij over alle rechten met betrekking tot de Software en de Diensten beschikt die nodig zijn om alle rechten te verlenen die zij pretendeert te verlenen op grond van en in overeenstemming met de voorwaarden van de Overeenkomst.


9.6 U erkent en stemt ermee in dat Mondra gegevens die zijn afgeleid van uw productgegevens mag extraheren, manipuleren, combineren of samenvoegen om geanonimiseerde gegevens en/of indicatieve milieueffectstatistieken voor een type consumentenproduct te produceren, OP VOORWAARDE DAT dergelijke gegevens u (of uw klanten of uw leveranciers) niet direct of indirect identificeren. Mondra mag bijvoorbeeld bepaalde productgegevens van u extraheren en combineren met gegevens van andere klanten om indicatieve milieueffectstatistieken voor een generiek product te produceren.


9.7 Alle intellectuele eigendomsrechten in of voortvloeiend uit of in verband met de Services, inclusief de geanonimiseerde gegevens, milieu-impactstatistieken, verfijnde impactstatistieken en indicatieve milieu-impactstatistieken voor generieke producten die zijn geproduceerd met behulp van Uw productgegevens overeenkomstig clausule 9.6 (maar met uitzondering van intellectuele eigendomsrechten in door U verstrekte materialen en Uw productgegevens), berusten bij en zijn eigendom van Mondra. Mondra is vrij om dergelijke gegevens te kopiëren, gebruiken, wijzigen, distribueren, in licentie te geven of anderszins te exploiteren zonder enige beperking, inclusief binnen het Platform. Om twijfel te voorkomen, is deze clausule 9.7 alleen van toepassing op gegevens voor zover deze U, Uw klanten of Uw leveranciers niet direct of indirect identificeren.

9.8 Mondra verleent U, of zal zorgen voor de directe verlening aan U van, een volledig betaalde, wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om de Milieu-impactstatistieken voor de Eigenmerkproducten en de Verfijnde impactstatistieken voor de Huismerkproducten en alle andere digitale rapporten of analyses die via het Platform worden verstrekt als onderdeel van de Diensten te gebruiken voor Uw eigen interne zakelijke doeleinden, zonder het recht om sublicenties te verlenen, op voorwaarde dat, na beëindiging of afloop van de Overeenkomst, een dergelijke licentie beperkt blijft tot de Milieu-impactstatistieken, Verfijnde impactstatistieken of andere digitale rapporten en analyses die vóór beëindiging of afloop van de Overeenkomst zijn afgedrukt of gedownload van het Platform.


9.9 Niets in clausule 9.8 impliceert dat U het recht hebt om toegang te krijgen tot het Platform of om van Mondra te verlangen dat zij kopieën van de informatie op het Platform aan U verstrekt na beëindiging van de Overeenkomst.


9.10 U erkent dat de Environmental Impact Metrics en Refined Impact Metrics slechts indicatief zijn. Mondra garandeert of verklaart niet dat de Environmental Impact Metrics of Refined Impact Metrics nauwkeurig of volledig zijn, en U erkent dat elk vertrouwen dat U kiest om te stellen in de Environmental Impact Metrics en Refined Impact Metrics, op Uw eigen risico is. U stemt ermee in dat U de naam van Mondra niet zult gebruiken of weergeven in verband met de Environmental Impact Metrics of Refined Impact Metrics op verpakkingen of ander marketingmateriaal voor of met betrekking tot de Producten, behalve voor zover schriftelijk overeengekomen met Mondra.



10. Gegevensbescherming


10.1 Beide partijen zullen voldoen aan alle toepasselijke vereisten van de Wetgeving inzake Gegevensbescherming. Deze clausule 10 is een aanvulling op, en ontslaat, verwijdert of vervangt niet, de verplichtingen of rechten van een partij onder de Wetgeving inzake Gegevensbescherming.


10.2 Partijen erkennen dat beide partijen voor de doeleinden van de Wetgeving inzake gegevensbescherming optreden als verwerkingsverantwoordelijken met betrekking tot de persoonsgegevens die tussen partijen worden uitgewisseld op grond van de Overeenkomst.


10.3 Onverminderd de algemeenheid van clausule 10.1 zorgen beide partijen ervoor dat zij over alle noodzakelijke en passende toestemmingen en kennisgevingen beschikken om de rechtmatige overdracht van alle persoonsgegevens die zij aan de andere partij moeten overdragen voor de duur en de doeleinden van de Overeenkomst mogelijk te maken.



11. Beperking van aansprakelijkheid

UW AANDACHT WORDT IN HET BIJZONDER GEVESTIGD OP DEZE CLAUSULE.

11.1 Behalve zoals uitdrukkelijk en specifiek bepaald in de Overeenkomst:
    • Related Articles

    • Algemene voorwaarden website

      GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE SITE GEBRUIKT Wat staat er in deze voorwaarden? Deze voorwaarden beschrijven de regels voor het gebruik van onze website https:\\mondra.com (onze site). Wie wij ...
    • AVG

      Laatst bijgewerkt op 7 september 2023 Dit vertrouwelijkheid kennisgeving voor Mondra Wereldwijd Beperkt (' Wij ', ' ons ', of ' ons '), beschrijft Hoe En Waarom Wij macht verzamelen, uw gegevens opslaan, gebruiken en/of delen (' verwerken ') wanneer ...
    • Op zoek naar hulp en ondersteuning

      3Keel is verantwoordelijk voor het beheer van de verzameling, analyse en rapportage van grondstoffengegevens voor cacao, koffie, palmolie en soja. Online ondersteuning, inclusief live chat en vragen over tickets, is beschikbaar tussen 09.00 en 17.00 ...