Algemene voorwaarden website

Algemene voorwaarden website

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE


LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE SITE GEBRUIKT

Wat staat er in deze voorwaarden?

Deze voorwaarden beschrijven de regels voor het gebruik van onze website https:\\mondra.com (onze site).

Wie wij zijn en hoe u contact met ons kunt opnemen

https:\\mondra.com is een site die wordt beheerd door Mondra Global Limited ("Wij"). Wij zijn een besloten vennootschap geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 12485878 en hebben ons geregistreerde kantoor op c/o DMH Stallard LLP, 11th Floor, 6 New Street Square, New Fetter Lane, London, EC4A 3BF, Verenigd Koninkrijk. Ons BTW-nummer is 347989528. Om contact met ons op te nemen, stuur een e-mail naar hello@mondra.com .

Door onze site te gebruiken, accepteert u deze voorwaarden

Door onze site te gebruiken, bevestigt u dat u deze gebruiksvoorwaarden accepteert en dat u ermee instemt deze na te leven. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, mag u onze site niet gebruiken. Wij raden u aan een kopie van deze voorwaarden af te drukken voor toekomstige referentie.

Er zijn andere termen die op u van toepassing kunnen zijn
Deze gebruiksvoorwaarden verwijzen naar de volgende aanvullende voorwaarden, die ook van toepassing zijn op uw gebruik van onze site:
  1. Ons privacybeleid ( https://www.mondra.com/privacy-policy); en
  2. Ons cookiebeleid ( https://mondra.com/privacy-content), waarin informatie staat over de cookies op onze site.

Als u diensten via onze site koopt, zijn onze leveringsvoorwaarden (‘Leveringsvoorwaarden’) (beschikbaar voorafgaand aan de aankoop en/of op aanvraag) van toepassing op de verkoop.
Als u bevoegd bent om toegang te krijgen tot ons platform dat gehost wordt op https:\\mondra.com, is onze licentieovereenkomst voor eindgebruikers van toepassing op uw toegang.

Wij kunnen wijzigingen aanbrengen in deze voorwaarden

We wijzigen deze voorwaarden van tijd tot tijd. Controleer deze voorwaarden elke keer dat u onze site wilt gebruiken om er zeker van te zijn dat u de voorwaarden begrijpt die op dat moment van toepassing zijn. Deze voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op [02/05/2023].

Wij kunnen wijzigingen aanbrengen op onze site

Wij kunnen onze site van tijd tot tijd bijwerken en wijzigen, bijvoorbeeld om wijzigingen in onze diensten, de behoeften van onze gebruikers en onze zakelijke prioriteiten weer te geven.

Wij kunnen onze site opschorten of intrekken

Wij garanderen niet dat onze site, of de content erop, altijd beschikbaar of ononderbroken zal zijn. Wij kunnen de beschikbaarheid van onze site, of een deel daarvan, opschorten, intrekken of beperken om zakelijke en operationele redenen. Wij zullen proberen u redelijkerwijs op de hoogte te stellen van een opschorting of intrekking.

Verantwoordelijkheid voor derden

U bent er tevens verantwoordelijk voor dat alle personen die via uw internetverbinding toegang hebben tot onze site, op de hoogte zijn van deze gebruiksvoorwaarden en andere toepasselijke voorwaarden en dat zij deze naleven.

Wij kunnen deze overeenkomst overdragen aan iemand anders

Wij kunnen onze rechten en verplichtingen onder deze voorwaarden overdragen aan een andere organisatie. Wij zullen u altijd schriftelijk informeren als dit gebeurt en wij zullen ervoor zorgen dat de overdracht geen invloed heeft op uw rechten onder het contract.

Onze site is bedoeld voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk

Onze site is gericht op mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen. Wij verklaren niet dat de content die beschikbaar is op of via onze site geschikt is voor gebruik of beschikbaar is op andere locaties.

Hoe u materiaal op onze site mag gebruiken

Wij zijn de eigenaar of licentiehouder van alle intellectuele eigendomsrechten op onze site en op het materiaal dat erop wordt gepubliceerd. Deze werken worden beschermd door auteursrechtwetten en verdragen over de hele wereld. Al dergelijke rechten zijn voorbehouden. Behalve voor zover toegestaan door onze Leveringsvoorwaarden:

  1. U mag één exemplaar afdrukken en fragmenten downloaden van pagina's van onze site voor persoonlijk gebruik. Ook mag u anderen binnen uw organisatie wijzen op de inhoud die op onze site is geplaatst.
  2. U mag de papieren of digitale kopieën van materialen die u hebt afgedrukt of gedownload op geen enkele manier wijzigen, en u mag geen illustraties, foto's, video- of audiosequenties of afbeeldingen los van de bijbehorende tekst gebruiken; en
  3. U mag geen enkel deel van de inhoud van onze site gebruiken voor commerciële doeleinden, tenzij u daarvoor een licentie van ons of onze licentiegevers hebt verkregen.
Onze status (en die van alle geïdentificeerde bijdragers) als auteurs van de inhoud op onze site moet altijd worden erkend (behalve wanneer de inhoud door gebruikers is gegenereerd).
Als u een deel van onze site afdrukt, kopieert, downloadt, deelt of opnieuw plaatst in strijd met deze gebruiksvoorwaarden, vervalt onmiddellijk uw recht om onze site te gebruiken en moet u, naar onze keuze, alle kopieën van het materiaal die u hebt gemaakt, retourneren of vernietigen.

Geen tekst- of datamining of webscraping

U mag geen tekst- of datamining of webscraping uitvoeren, faciliteren, autoriseren of toestaan met betrekking tot onze site of diensten die via of met betrekking tot onze site worden aangeboden. Dit omvat het gebruik (of het toestaan, autoriseren of proberen te gebruiken van):

  1. Elke "robot", "bot", "spider", "scraper" of ander geautomatiseerd apparaat, programma, hulpmiddel, algoritme, code, proces of methodologie om toegang te krijgen tot, te verkrijgen, te kopiëren, te monitoren of opnieuw te publiceren van enig deel van de site of enige gegevens, inhoud, informatie of diensten die via dezelfde site toegankelijk zijn; of
  2. Elke geautomatiseerde analysetechniek die gericht is op het analyseren van tekst en gegevens in digitale vorm om informatie te genereren, waaronder maar niet beperkt tot patronen, trends en correlaties.
De bepalingen in deze clausule moeten worden beschouwd als een uitdrukkelijk voorbehoud van onze rechten in dit opzicht, ook voor de doeleinden van artikel 4(3) van de richtlijn inzake digitale auteursrechten ((EU) 2019/790).
Deze clausule is niet van toepassing voor zover (maar uitsluitend voor zover) wij niet in staat zijn om tekst- of data mining of web scraping-activiteiten contractueel uit te sluiten of te beperken op grond van de wetten die op ons van toepassing zijn.

Vertrouw niet op de informatie op deze site

De content op onze site is alleen bedoeld als algemene informatie. Het is niet bedoeld als advies waarop u moet vertrouwen. U moet professioneel of specialistisch advies inwinnen voordat u actie onderneemt of juist nalaat op basis van de content op onze site.

Hoewel wij redelijke inspanningen leveren om de informatie op onze site up-to-date te houden, geven wij geen enkele garantie, expliciet of impliciet, dat de inhoud op onze site juist, volledig of actueel is.
Wanneer onze site links bevat naar andere sites en bronnen die door derden worden aangeboden, worden deze links alleen ter informatie verstrekt. Dergelijke links mogen niet worden geïnterpreteerd als goedkeuring door ons van die gelinkte websites of informatie die u van hen kunt verkrijgen. Wij hebben geen controle over de inhoud van die sites of bronnen.

Onze verantwoordelijkheid voor verlies of schade die u lijdt
  1. Wij sluiten onze aansprakelijkheid jegens u op geen enkele wijze uit of beperken deze op geen enkele wijze indien dit onrechtmatig zou zijn. Dit omvat aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of de nalatigheid van onze werknemers, agenten of onderaannemers en voor fraude of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken.
  2. Voor aansprakelijkheid die ontstaat als gevolg van de levering van producten aan u, gelden verschillende beperkingen en uitsluitingen van aansprakelijkheid. Deze worden uiteengezet in onze Leveringsvoorwaarden.
  3. Wij sluiten alle impliciete voorwaarden, garanties, verklaringen of andere bepalingen uit die van toepassing kunnen zijn op onze site of de inhoud ervan.
  4. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, hetzij contractueel, uit onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), schending van wettelijke plicht of anderszins, zelfs indien voorzienbaar, voortvloeiend uit of in verband met: (i) het gebruik van, of het onvermogen om, onze site te gebruiken; of (ii) het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud die op onze site wordt weergegeven.
  5. Wij zijn met name niet aansprakelijk voor: (i) winstderving, verlies van omzet, zaken of inkomsten; (ii) bedrijfsonderbreking; (iii) verlies van verwachte besparingen; (iv) verlies van zakelijke kansen, goodwill of reputatie; of (v) enig indirect of gevolgverlies of -schade.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend zoals uiteengezet in ons Privacybeleid ( https://www.mondra.com/privacy-policy).

Wij zijn niet verantwoordelijk voor virussen en u mag deze niet introduceren
  1. Wij garanderen niet dat onze site veilig is of vrij van bugs of virussen.
  2. U bent verantwoordelijk voor het configureren van uw informatietechnologie, computerprogramma's en platform om toegang te krijgen tot onze site. U dient uw eigen antivirussoftware te gebruiken.
  3. U mag onze site niet misbruiken door opzettelijk virussen, Trojaanse paarden, wormen, logic bombs of ander materiaal te introduceren dat kwaadaardig of technologisch schadelijk is. U mag niet proberen om ongeautoriseerde toegang te krijgen tot onze site, de server waarop onze site is opgeslagen of een server, computer of database die is verbonden met onze site. U mag onze site niet aanvallen via een denial-of-service-aanval of een distributed denial-of-service-aanval. Door deze bepaling te overtreden, begaat u een strafbaar feit onder de Computer Misuse Act 1990. Wij zullen een dergelijke overtreding melden bij de relevante wetshandhavingsautoriteiten en wij zullen samenwerken met die autoriteiten door uw identiteit aan hen bekend te maken. In het geval van een dergelijke overtreding, zal uw recht om onze site te gebruiken onmiddellijk vervallen.

Regels over het linken naar onze site

  1. U mag een link naar onze homepage plaatsen, op voorwaarde dat u dit op een eerlijke en wettige manier doet en dat u onze reputatie niet schaadt of misbruikt.
  2. U mag geen link plaatsen die suggereert dat wij op enigerlei wijze verbonden zijn met u, dat wij u goedkeuren of steunen, terwijl dat niet het geval is.
  3. U mag geen link naar onze site plaatsen op een website die niet uw eigendom is.
  4. Onze site mag niet in een frame op een andere site worden geplaatst en u mag geen link maken naar een ander deel van onze site dan de homepagina.
  5. Wij behouden ons het recht voor om de toestemming voor het linken zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken.
  6. Als u een link wilt plaatsen naar of gebruik wilt maken van inhoud op onze site anders dan hierboven uiteengezet, neem dan contact op met [ hello@mondra.com ].

De wetten van welk land zijn van toepassing op geschillen?

Deze gebruiksvoorwaarden, hun onderwerp en hun totstandkoming (en alle niet-contractuele geschillen of claims) worden beheerst door het Engelse recht. Wij stemmen beiden in met de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Engeland en Wales.

Onze handelsmerken zijn geregistreerd

“Mondra” en zijn niet-geregistreerde handelsmerken van Mondra Global Limited. U mag ze niet gebruiken zonder onze toestemming, tenzij ze deel uitmaken van materiaal dat u gebruikt zoals toegestaan onder de sectie met de kop Hoe u materiaal op onze site mag gebruiken hierboven.

MONDRA GLOBAL BEPERKT
19 juni 2023


    • Related Articles

    • Mondra Algemene Voorwaarden

      MONDRA GLOBAL LIMITED – ALGEMENE VOORWAARDEN Wij vestigen uw aandacht met name op de bepalingen van artikel 11 (Beperking van aansprakelijkheid). 1. Inleiding 1.1 Mondra Global Limited (bedrijfsnummer 12485878) ( Mondra of wij/ons/onze ) is een ...
    • AVG

      Laatst bijgewerkt op 7 september 2023 Dit vertrouwelijkheid kennisgeving voor Mondra Wereldwijd Beperkt (' Wij ', ' ons ', of ' ons '), beschrijft Hoe En Waarom Wij macht verzamelen, uw gegevens opslaan, gebruiken en/of delen (' verwerken ') wanneer ...