Welke informatie hebben wij nodig voor het sojaonderzoek?

Welke informatie hebben wij nodig voor het sojaonderzoek?

Het type informatie dat 3Keel zal opvragen, is afhankelijk van de beschikbaarheid van informatie die u hebt met betrekking tot uw rol in de toeleveringsketen:

Veehouder / Geïntegreerde toeleveringsketen / Voerkoper

● Duurzame sojaverbintenissen die uw bedrijf heeft aangenomen voor diervoeder/soja
● Certificeringsstatus van uw productielocaties waar dieren worden gevoerd.
● Voer dat wordt geconsumeerd door bedrijfsrelevant vee dat wordt gebruikt in de producten die u ons levert. Gegevens moeten het volgende bevatten:
○ Naam van de leverancier van het voer.
○ Naam van het bedrijf dat de soja naar Europa importeert (indien verschillend).
○ Totale tonnage van geleverd vlees/zuivel/eieren/vis, per type proteïne. Dit mag alleen het volume zijn dat specifiek in onze producten wordt gebruikt, niet in uw gehele bedrijfsvoering.
○ Het totale voer dat is gebruikt om relevante eiwitten te produceren (vlees/zuivel/eieren/vis) en het bijbehorende sojagehalte per ton.
○ Land van herkomst van de soja en subnationale herkomst indien beschikbaar (bijv. staat of gemeente)
○ Certificeringsstatus van soja.

Verpakker / Conglomeraat

● Duurzame toezeggingen van uw bedrijf voor diervoeder (bijvoorbeeld toezegging om soja te produceren met een netto nul-ontbossing vóór 2020, ondertekening van de steunbetuiging voor het Cerrado-manifest, enz.)
● Soja-inkooppraktijken die door uw leveranciers worden gebruikt. Gegevens moeten het volgende bevatten:
○ Naam van de leverancier van het voer.
○ Naam van het bedrijf dat de soja naar Europa importeert (indien verschillend).
○ Totaal geleverde tonnage vlees/zuivel/eieren/vis, per type eiwit.
       ○ Het totale voer dat is gebruikt om relevante eiwitten te produceren (vlees/zuivel/eieren/vis) en het bijbehorende sojagehalte per ton.
○ Land van herkomst van de soja en subnationale herkomst indien beschikbaar (bijv. staat of gemeente).
○ Certificeringsstatus van soja.

Ingrediëntgebruiker / Fabrikant

● Duurzame toezeggingen van uw bedrijf voor diervoeder/soja (bijv. toezegging om soja tegen netto nulontbossing te produceren in 2020, ondertekening van de steunbetuiging voor het Cerrado-manifest, enz.)
● Productlijst geleverd aan de detailhandelaar, fabrikant of horecaonderneming en geleverde volumes vlees/zuivel/eieren/vis inclusief het productreferentienummer van de klant.
● Leverancierslijst per eiwitbron (vlees/zuivel/eieren/vis) die aan elke retailer wordt geleverd.
● [ Direct gebruik van soja waar gevraagd – inclusief het gebruik van sojamelk of andere producten afgeleid van soja.]

    • Related Articles

    • Welke informatie is nodig voor het cacaoonderzoek?

      U dient de volgende informatie te verstrekken: • Certificeringsstatus van uw productielocaties (indien van toepassing) die het eigen merk van de retailer produceren producten. • Cacaotonnages gebruikt in producten die in 2023 aan klanten zijn ...
    • Welke informatie is nodig voor het Palmolieonderzoek?

      U hoeft alleen retail-huismerkproducten aan te geven die palmmaterialen bevatten en die u verkoopt aan ASDA, Co-op, EDEKA, Kaufland, Lidl International, M&S, Morrisons, Sainsbury's, Tesco en Waitrose & Partners. Als de relevante productgroep palmolie ...
    • Welke informatiegrenzen moeten we gebruiken om het cacaovolume te bepalen?

      Alle gegevens dienen te worden verstrekt voor producten die tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023 aan uw klant zijn geleverd. De gegevens mogen alleen betrekking hebben op eigen merkproducten van de retailer, en niet op de algehele inkoop van uw ...
    • Hoe zit het met producten met verschillende componenten?

      Voor producten zoals selecties, platters en producten met verschillende componentdelen is het totale palmgehalte voor de productgroep wat nodig is - ongeacht hoeveel onderdelen of componenten aanwezig zijn. Als een categorie - zoals paasproducten - ...
    • Welk bewijs moet ik overleggen bij het aangeven van cacao?

      Als u aangeeft dat u gecertificeerde cacaomaterialen gebruikt, moet u ons het juiste sitecertificeringsnummer verstrekken. Als we het vermelde certificeringsnummer niet kunnen verifiëren, kunnen we u vragen om bewijs van sitecertificering te leveren. ...