3Keel - Gegevensbescherming en privacybeleid

3Keel - Gegevensbescherming en privacybeleid

Invoering

3Keel Group Ltd is toegewijd aan het respecteren van de privacy en persoonlijke gegevens van onze klanten, medewerkers en partners. Deze verklaring beschrijft welke persoonlijke gegevens we bewaren en hoe we deze opslaan, openen, gebruiken en verwijderen uit ons bedrijf.

Waarom wij persoonsgegevens hebben

Onze bedrijven gebruiken persoonsgegevens wanneer dit relevant en passend is voor het uitvoeren van ons werk, het in dienst nemen van personeel of het aanstellen van onderaannemers. Wij bewaren persoonsgegevens, indien van toepassing, voor de volgende doeleinden:

1) Klantprojecten

Sommige projecten of programma's kunnen het gebruik van persoonsgegevens voor analytische redenen namens onze klanten noodzakelijk maken. Dit kan door middel van klant- of stakeholderconsultaties, door het beoordelen van bestaande gegevens die door onze klanten worden bijgehouden, of door middel van gegevensverzamelingsprogramma's namens onze klanten.

Gegevens kunnen worden verwerkt om geanonimiseerde rapporten op sectorniveau te produceren, waarbij alle informatie wordt samengevoegd om de vertrouwelijkheid te waarborgen.

2) Werkgelegenheid of onderaanneming

Alle werknemers en onderaannemers die bij 3Keel zijn aangesloten, moeten voldoende informatie verstrekken om ervoor te zorgen dat hun aanstelling passend is (bijv. wettelijk recht om te werken, persoonlijke referenties).

3) Nieuwsbrieven

3Keel biedt individuen de mogelijkheid om zich te registreren om communicatie van ons bedrijf te ontvangen. De gegevens die we verzamelen, worden privé gehouden en gebruikt in overeenstemming met de Britse wetgeving. Individuen moeten zich aanmelden voor nieuwsbrieven.

Data Protection Act 1998 en de EC Privacy and Electronic Communications Regulations 2003.

3Keelbeleid

A) Commercieel gevoelige gegevens worden veilig bewaard in 3Keel-systemen en vereisen goedgekeurde inloggegevens om toegang te krijgen via tweefactorauthenticatie.

B) Alle persoonlijke gegevens die 3Keel bewaart, worden uitsluitend gebruikt voor interne doeleinden en voor klantdoeleinden en worden nooit doorgegeven aan andere organisaties of derden.

C) Indien het doel van het gegevensgebruik verandert, moet de eigenaar of aanbieder van de gegevens hiervan op de hoogte worden gesteld en toestemming geven voor de wijziging.

D) Eigenaren hebben te allen tijde het recht om de verwerking of het gebruik van hun persoonsgegevens te weigeren.

E) Voor projecten en programma's waarbij bedrijfsgegevens worden verzameld uit toeleveringsketens, gebeurt dit via een beveiligde online portal. Alle wachtwoorden zijn gecodeerd en kunnen niet door 3Keel worden bekeken.

F) Door het indienen van gegevens gaat een bedrijf ermee akkoord dat alle informatie die aan 3Keel wordt verstrekt via een online portaal of een indieningformulier dat is gekoppeld aan een specifieke klant, aan de klant kan worden verstrekt.

G) Gevoelige persoonsgegevens moeten via Secure Socket Layer (SSL) worden overgedragen.

H) Er worden geen commercieel gevoelige gegevens openbaar gedeeld. Informatie wordt alleen openbaar gepresenteerd in een geaggregeerd formaat om ervoor te zorgen dat niets direct aan een individueel bedrijf kan worden toegeschreven.

I) Commercieel gevoelige gegevens worden uit onze systemen verwijderd wanneer een programma is beëindigd.

J) U kunt op elk gewenst moment een kopie opvragen van de persoonlijke gegevens die wij over u bewaren, door een e-mail te sturen naar office@3Keel.com .

Uitgegeven: 1 april 2023
Versie: 2.1
Geldig tot: 31 maart 2024
Uitgegeven door: Will Schreiber


    • Related Articles

    • Op zoek naar hulp en ondersteuning

      3Keel is verantwoordelijk voor het beheer van de verzameling, analyse en rapportage van grondstoffengegevens voor cacao, koffie, palmolie en soja. Online ondersteuning, inclusief live chat en vragen over tickets, is beschikbaar tussen 09.00 en 17.00 ...
    • Wat is het verschil tussen een palmproduct dat als grondstof wordt gekocht en een product dat als onderdeel van een ingrediënt wordt gekocht?

      Grondstof Palmolieproducten die als grondstof worden ingekocht: palmolieproducten die rechtstreeks door uw bedrijf worden verworven en gebruikt in uw productielocaties. Dit is specifiek: · palmolie; · palmpitolie; · palmpitextract; en, · andere op ...
    • AVG

      Laatst bijgewerkt op 7 september 2023 Dit vertrouwelijkheid kennisgeving voor Mondra Wereldwijd Beperkt (' Wij ', ' ons ', of ' ons '), beschrijft Hoe En Waarom Wij macht verzamelen, uw gegevens opslaan, gebruiken en/of delen (' verwerken ') wanneer ...
    • Mondra Algemene Voorwaarden

      MONDRA GLOBAL LIMITED – ALGEMENE VOORWAARDEN Wij vestigen uw aandacht met name op de bepalingen van artikel 11 (Beperking van aansprakelijkheid). 1. Inleiding 1.1 Mondra Global Limited (bedrijfsnummer 12485878) ( Mondra of wij/ons/onze ) is een ...
    • Algemene voorwaarden website

      GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE LEES DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE SITE GEBRUIKT Wat staat er in deze voorwaarden? Deze voorwaarden beschrijven de regels voor het gebruik van onze website https:\\mondra.com (onze site). Wie wij ...